06 408 665 13 info@anadya.nl
Zanglessen

De weg van de stem

Bij zangles denk je aan leren zingen. Je stem trainen om mooier of beter te zingen. Dat kan natuurlijk.
Maar wat is die stem eigenlijk, en wat is er nodig om je stem helemaal voluit te laten gaan?
Wat klinkt er binnenin je en mag en kan dat ook naar buiten klinken?

“Vanuit mijn eigen ervaringen als koorzanger, als solozangeres en als koordirigent begeleid ik je speels in de ont-dekking van jouw authentieke stem.

Zingen versterkt je ademhaling en je algehele welbevinden. Het geeft je meer zelfvertrouwen als je je stem vrijuit gaat gebruiken. En je bouwt een repertoire op van liederen waar je blij van wordt!”

Ontdek de weg van jouw stem

Ik geef individuele zangles in Wageningen op afspraak.
Neem contact op om een proefles te plannen.

Onderaan deze pagina vind je de tarieven en voorwaarden.

Wil jij je eigen stem en klank leren kennen?

Vrij-uit kunnen zingen?

Vanuit ontspanning zingen?

Zingen vanuit je lijf?

Je ademhaling verdiepen en versterken?

Zingen met aandacht voor tekst en expressie?

Meer gevoel krijgen voor ritme?

“ Ik kan nu mijn gevoel beter uitdrukken in mijn stem. Ook word ik gemakkelijker gehoord door mensen, bijvoorbeeld door mijn (wat dove) schoonmoeder.”

AnneMarie

“Bedankt dat je met mij, mijn stem hebt (terug) gevonden!”

Ineke Brouwers

“Ik volg nu ongeveer een jaar zanglessen bij Anadya. En wat is er een boel gebeurd! Er is een wereld voor mij opengegaan. Ik ben me bewust geworden van de enorme blokkade om MIJ te laten horen. Mijn stem te laten klinken. En ook van de leugen die is ontstaan als het om zingen gaat.. dat het mooi moet zijn, zuiver en in de maat… Alles omtrent zingen was zo in mijn hoofd terecht gekomen en helemaal uit mijn lijf. Alleen onder de douche of in de auto als niemand mij kan horen, zing ik naar hartenlust mee, maar zodra er iemand meeluistert… “Laat je niet gaan!” “Zing niet te hard.” “Zorg dat je niet vals zingt.” “Oh wat denkt die ander over mij?”

Anadya heeft mij geholpen stapje voor stapje te ontrafelen wat zingen voor mij is. We werken nu aan ontspanning en plezier in het zingen. Ik geniet meer en meer van het zingen, van samen zingen en van de klanken. En.. ik merk dat het begint te stromen. Door haar kennis en ervaring voelde zij al snel aan waar we aan mochten werken. En ze heeft dat zo gedaan dat het voor mij veilig was te oefenen en me langzaam meer op mijn gemak te voelen. Daardoor durf ik me meer te laten horen. We zijn echt samen een proces in gegaan!”

Marike Aalmoes

Zangles? Ja, die had ik al wel eens gehad. Wat ik leerde was technisch beter zingen, hoe haal ik die hoge noot, zing ik zuiver met ademsteun.

Bij Anadya leerde ik naast de techniek, te ontspannen, te genieten, uit te ademen, te vertrouwen en gewoon te zingen (ook voor en in een groep mensen). Ze heeft me uitgedaagd, zonder te pushen, om meer van mezelf te laten zien en vooral mezelf te zijn. Wanneer ik ervoor openstond kreeg ik door dat mijn karakter en gedachtengangen mijn eigen klank in de weg stond. Het was een spiegel van hoe ik mijn leven leef. Door mijn zanglessen bij Anadya ben ik anders in het leven komen te staan…meer loslaten en meer genieten van wat er is en van wat ontstaat.

Paula

Zanglessen – tarieven en voorwaarden

Een les duurt ca. 45 minuten en het is gebruikelijk om wekelijks of eens in de twee weken te komen om voortgang te boeken.

Proefles/intake €30,-
Losse les €50,-
Per 4 lessen €180,-
Per 10 lessen €390,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

Betaling

Betaling kan door op een van de linkjes hiernaast te klikken.
Betaling kan ook ter plekke contant of via de bank (evt. met factuur).

Annulering

Bel of app om de afspraak te verzetten, dit kan tot 24 uur tevoren.
Wanneer je binnen 24 uur annuleert of zonder bericht niet komt, breng ik de afspraak in rekening.

Wanneer je een zangles bij Anadya boekt, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Zanglessen

Jij kan jouw stem laten klinken