06 408 665 13 info@anadya.nl
Workshops op maat

“Zingen met je team… Kan dat??”

In 2010 nam ik deel aan een meerdaagse training ‘Authentiek leiderschap’, verzorgd door de projectmanagementafdeling waar ik op dat moment werkte. Ik werd uitgedaagd: “Kun jij ons (mede-projectmanagers) aan het zingen krijgen?”
Zingen was mijn hobby, mijn passie. Maar zeker niet mijn werk. Ja ik zong in een band. In een mantramuziekgroep. In een koor. Maar ánderen aan het zingen krijgen?

Daar stond ik dan, 38 jaar. Voor een groep van 10 mannen van tussen de 50-60 jaar. Die op de kleuterschool voor het laatst hadden gezongen.
Binnen 10 minuten stonden ze te zingen! Gewoon omdat ik er niet aan twijfelde dat dat het leukste was wat we samen konden doen!

Nu, 12 jaar en heel wat ervaringen later, kun je me inhuren voor op maat gemaakte  zangworkshops voor teams. Ik werk vanuit mijn ervaring als project- en veranderingsmanager in het bedrijfsleven in combinatie met mijn ervaringen als koordirigent.
In de workshops kunnen verschillende thema’s aan bod komen:

  • leiderschap: eigen stem versus samenklank, harmonie-disharmonie ervaren
  • visie vertalen naar een lied; verklanken van waarden en ideeën in een eigen lied
  • teambuilding: samen zingen is ‘out-of-the-box’ en verbindend om mee te maken
  • verbinding maken binnen en tussen teams
Zangworkshops op maat

Wereldmuziek en mantra’s zingen

Ook verzorg ik op maat gemaakte zangworkshops voor koren, groepen en teams op het gebied van wereldmuziek en het zingen van mantra’s.

Neem voor meer informatie contact op.

“Ik had Anadya gevraagd een workshop te verzorgen voor ca. 65 leidinggevenden als start van een scholingstraject. Het is haar gelukt om de deelnemers in 2½ uur een eigen lied te laten maken en met veel plezier ten gehore te brengen!

Hoe ze dat voor elkaar krijgt?

Een combinatie van natuurlijk leiderschap, perfecte aansluiting bij de doelgroep, strakke logistiek (door haar ervaring als kok?), groot vakmanschap als koorleider en vooral het overduidelijke plezier dat zij heeft in wat ze doet.

Grote klasse!”

Drs. Wanda M.J. Straatman
Senior trainer/coach

Workshops op maat

Ik informeer je graag over de mogelijkheden