Anadya L. Kock-Wouters

Anadya Kock-Wouters
werd geboren in 1972 als Linda Wouters in Tilburg en groeide op in Eindhoven.

Anadya over zichzelf
“In 1997 studeerde ik af in de Cultuur- en Mentaliteitsgeschiedenis aan de universiteit Nijmegen.
Diverse banen, werkplekken en opleidingen hebben me gevormd tot wie ik nu ben en wat ik nu doe: Van docente geschiedenis tot adviseur werk & inkomen, van trainee in het organisatie-advieswerk tot ICT projectmanager bij een verzekeringsmaatschappij.

In 2002-2004 leefde en werkte ik een aantal jaren als kok in een Yoga & Meditatiecentrum op de Canarische Eilanden en leerde daar van diverse koks vegetarisch koken voor grote groepen.
Ook staat sinds die tijd de innerlijke reis en de vraag naar wie ik werkelijk ben en wat ik hier te doen heb, centraal in mijn leven. Ik ontving de naam Anadya van mijn spiritueel leraar Prajnaparamita.

Sinds mijn tienerjaren maakte ik muziek en heb altijd in diverse pop- en wereldmuziekkoren en groepjes gezongen. Sinds 2005 zing en speel ik o.a. in de mantra-muziekgroep Gita Vinanda, met wie ik meerdere cd’s maakte.
Na een intensieve ontwikkeling in zang en dirigeren tijdens de Meerjarige Dirigentenopleiding te Arnhem (2011-2013), besloot ik van mijn passies zingen, koken en leiderschap, mijn werk te maken.

Onder de naam Anadya heb ik sinds 2012 gewerkt als freelance kok, dirigent, zangeres en zang-trainer.
Sinds 2019 leg ik mij met veel plezier volledig toe op het muzikale en spirituele vlak.

In 2018 ben ik met Inno getrouwd en ben bonusmoeder geworden van 4 prachtige jongvolwassen kinderen en geniet mee van de eerste 2 kleinkinderen. Samen met Inno ben ik initiatiefnemer van Huis van Licht en Vrede, ervaringsplek van en voor innerlijk leven, dat we vanuit ons eigen huis in Wageningen vorm geven. ”

Over de loopbaan van Anadya kun je vanalles vinden op Linkedin.

Anadya dirigeert momenteel drie koren:
Het Zingen voor je Leven koor in Nijmegen, sinds 2012, samen met Frohmut Knie.
Het Songs from the Heart koor in Wageningen, sinds 2017,
en The Jolly Singers in Wageningen sinds 2021.

In eerdere jaren dirigeerde ze ook
Wereldmuziekkoor Nijmegen (2017 – 2021)
Wereldmuziekkoor Nonjana (2019 – 2021)
Zingen voor je Leven Eindhoven (2019 – 2020)
Connect Voices (2013 – 2015)

Daarnaast geeft ze zanglessen, zangworkshops, (online) mantra meezing avonden en meditaties. Voor deze activiteiten zie haar website www.anadya.nl.

Koorleden zeggen over Anadya:

“Anadya is een warm en open persoon. Ze werkt met humor, is enthousiast en staat met beide benen op de grond.”

“Anadya werkt met ons aan een divers en inspirerend repertoire. Ze weet diepere lagen in tekst en muziek uit te leggen en leert ons ervaren welke kracht er spreekt vanuit de tekst en muziek. Dit doet ze op een ongedwongen en rustige manier, met alle ruimte om te ervaren wat een lied met ons doet.”

“Anadya daagt ons uit om buiten onze comfortzone te zingen, onze grenzen te verkennen en te verleggen. Ieder op zijn eigen niveau. Tegelijkertijd heeft ze respect voor persoonlijke grenzen en ervaringen. Ze is vriendelijk, geduldig en waar nodig to the point.”

“Anadya vindt het belangrijk dat we kunnen ontspannen, adem kunnen halen. “Zingen doe je met je hele lijf” zegt ze regelmatig. “

Contact

Anadya L. Wouters

info@anadya.nl
+31 (0) 6 408 665 13
Wageningen, Nederland

Kvk: 55496954

Korte Agenda

Geen evenementen gevonden!
.