Munay-ki: Inwijdingen in liefde-kracht

Herkomst

Munay betekent Liefde en ki betekent energie of kracht in de taal van de Q’ero uit het Andesgebergte in Peru.
De Q’ero worden gezien als directe afstammelingen van de Inca’s en hebben in het begin van deze eeuw eeuwenoude inwijdingen doorgegeven aan ‘ons’, de Westerse mensen, om deze kennis zoveel mogelijk te verspreiden. Om te leren in liefde te leven met onszelf, elkaar en Moeder Aarde.

‘De inwijdingen van de Munay-ki’ bestaat uit een serie van tien energetische initiaties of rites. Deze specifieke vorm van de inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Villoldo, in samenwerking met een sjamaan van de Q’ero gemeenschap uit Peru. De inwijdingsweg is gebaseerd op de eeuwenoude inwijdingen van de Inca’s, aangepast aan onze westerse beleving.

Hoe werkt het?

Door de tien inwijdingen komt er op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als op ziels en energetisch niveau een transformatieproces op gang. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je eigen proces naar bewustwording, heelwording, onvoorwaardelijke liefde en brengt je bij je ware zelf. Je oude geconditioneerde gedrag en gedachtepatronen beginnen los te laten. Er komt (meer) ruimte voor Liefde. Er komt hierdoor meer acceptatie, innerlijke rust en balans in je leven. Je gaat op een nieuwe manier waarnemen, voelen en ervaren.

Iets voor jou?

De Inca’s en hun nalatenschap fascineerden me al als kind. Ik droomde ervan eens naar Peru te gaan, maar het is er nog nooit van gekomen. In de winter en voorjaar van 2022 heb ik de inwijdingen van de Munay-ki mogen ontvangen van Maria Hartjes. De kennis en vermogens van de rites vielen in vruchtbare aarde, door de innerlijke weg die ik al jaren ga. Ik ben geraakt én gevoed door de krachtige inhoud van dit sjamanistisch pad en ik verheug me erop de inwijdingen door te mogen geven!

Je kunt je aanmelden via het formulier op deze site. Wil je eerst meer weten, neem dan contact met me op via email info@anadya.nl of tel. 0640866513.

 

Praktisch

In vijf zaterdagen ontvang je de tien inwijdingen, een cursusboek, een pi-stone, inspiratie en nog veel meer.
De zesde zaterdag is een oefendag voor als je de rites zelf wilt gaan doorgeven. Je ontvangt dan ook alle trainers-informatie.
Inclusief koffie, thee, lekkers en een heerlijke vegetarische lunch (natuurlijk biologisch).

Data:  22 oktober, 26 november, 21 januari 2023, 18 februari, 18 maart en 1 april (oefendag)

Start nieuwe cursus in 2023 – op aanvraag, neem contact op via info@anadya.nl

Tijd:  van 10 – ca. 16 uur
Plaats:  Wageningen
Grootte: max. 6 deelnemers
Kosten:  € 400,- voor de vijf inwijdingsdagen en €80,- voor de oefendag.

Alle bovengenoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.
Betaling kan contant of via de bank (factuur of betaallink),
na overleg is gespreid betalen mogelijk.

Wanneer je een workshop bij Anadya boekt, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Munay-ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, compassie, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie.

Contact

Anadya L. Wouters

info@anadya.nl
+31 (0) 6 408 665 13
Wageningen, Nederland

Kvk: 55496954

Korte Agenda

Geen evenementen gevonden!
.