06 408 665 13 info@anadya.nl
5 Workshops – 10 Inwijdingen

Munay-ki
Inwijdingen in
liefde-kracht

Munay-ki laat je in contact komen met heelheid, harmonie, compassie, liefde, vrijheid, inzicht, kracht en transformatie.

Herkomst

Munay betekent Liefde en ki betekent energie of kracht in de taal van de Q’ero uit het Andesgebergte in Peru.
De Q’ero worden gezien als directe afstammelingen van de Inca’s en hebben in het begin van deze eeuw eeuwenoude inwijdingen doorgegeven aan ‘ons’, de Westerse mensen, om deze kennis zoveel mogelijk te verspreiden. Om te leren in liefde te leven met onszelf, elkaar en Moeder Aarde.

‘De inwijdingen van de Munay-ki’ bestaat uit een serie van tien energetische initiaties of rites. Deze specifieke vorm van de inwijdingsweg is samengesteld door de Amerikaan Alberto Villoldo, in samenwerking met een sjamaan van de Q’ero gemeenschap uit Peru. De inwijdingsweg is gebaseerd op de eeuwenoude inwijdingen van de Inca’s, aangepast aan onze westerse beleving.

Hoe werkt het?

Door de tien inwijdingen komt er op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als op ziels en energetisch niveau een transformatieproces op gang. Elke inwijding opent een nieuwe deur in je eigen proces naar bewustwording, heelwording, onvoorwaardelijke liefde en brengt je bij je ware zelf. Je oude geconditioneerde gedrag en gedachtepatronen beginnen los te laten. Er komt (meer) ruimte voor Liefde. Er komt hierdoor meer acceptatie, innerlijke rust en balans in je leven. Je gaat op een nieuwe manier waarnemen, voelen en ervaren.

Iets voor jou?

De Inca’s en hun nalatenschap fascineerden me al als kind. In de winter en voorjaar van 2022 heb ik de inwijdingen van de Munay-ki mogen ontvangen van Maria Hartjes. De kennis en vermogens van de rites vielen in vruchtbare aarde, door de innerlijke weg die ik al jaren ga. Ik ben geraakt én gevoed door de krachtige inhoud van dit sjamanistisch pad en ik verheug me erin de inwijdingen door te geven!

Praktisch

In vijf vrijdagen ontvang je de tien inwijdingen, een cursusboek, een pi-stone, inspiratie en nog veel meer.

De zesde vrijdag is een oefendag voor als je de rites zelf wilt gaan doorgeven. Je ontvangt dan ook alle trainers-informatie.
Inclusief koffie, thee, lekkers en een heerlijke vegetarische lunch (natuurlijk biologisch).

Data

13 oktober, 10 november, 8 december 2023
12 januari en 8 maart 2024
29 maart 2024 – oefendag

  • Tijd:  van 10 – ca. 16 uur
  • Plaats:  Wageningen
  • Grootte: max. 4 deelnemers
  • Donatie:  € 400,- voor de vijf inwijdingsdagen en €80,- voor de oefendag.
    Je donatie komt ten goede aan het initiatief Huis van Licht en Vrede van Anadya en Inno.

Wanneer je een workshop bij Anadya boekt, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.

Munay-ki inwijdingen

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten en/of je aanmelden, neem dan contact met me op via
info@anadya.nl of telefonisch: 06-40866513