06 408 665 13 info@anadya.nl

Algemene Voorwaarden

Anadya is gevestigd te Oudlaan 39, 6708 RC Wageningen en staat geregistreerd in het handelsregister onder nummer 55496954.
De website van Anadya is www.anadya.nl. Alle communicatie omtrent de diensten gaat via info@anadya.nl.

Toepassing en geldigheid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en overeenkomsten van Anadya. Gedurende de looptijd van de overeenkomst kunnen de voorwaarden door Anadya worden gewijzigd. De laatste versie is altijd de geldende versie en beschikbaar op de website.

Zanglessen/stemcoaching

Persoonsgebonden

Alle pakketten zanglessen/stemcoaching zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Een overzicht van alle soorten pakketten is te vinden op de website.

Aanschaffing

Het afsluiten van een eenmalige zangles/stemcoaching of pakket kan via aanmelding via de website, per email of telefonisch.

Inhalen zanglessen bij Anadya

Lessen die zijn verzet, kunnen worden ingehaald zolang de pakket termijn loopt. Wanneer de pakket termijn is overschreden, komen de lessen niet voor restitutie van het lesgeld in aanmerking.

Betaling

Betaling van een losse les of pakket zanglessen/stemcoaching geschiedt vooraf via overboeking op rekening of een toegestuurde betaallink.

Annulering

Anadya gaat flexibel om met annuleringen. Ik ga ervan uit dat je graag wilt komen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan per email door te geven. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande les is er geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt het Covid protocol en annulering. Deze vind je onderop onder het kopje: Aansprakelijkheid.

Cadeaubon Zangles/stemcoaching

Een cadeaubon kan op maat worden aangemaakt. De cadeaubon is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. De cadeaubon wordt digitaal toegestuurd en wordt voldaan via vooruitbetaling.

Online Mantra meezing avonden en Gayatri mantra meditatie

Inschrijving

De online events staan vermeld op de website. Reservering gaat via het inschrijfformulier op de website. De donatie is een vrijwillige bijdrage. Is de voorgestelde bijdrage te hoog voor je, neem dan contact op via reserveren@anadya.nl.

Annulering door Anadya online live stream events

Als gevolg van overmacht kan het zijn dat een geplande live stream geannuleerd wordt. In dat geval wordt altijd een nieuwe datum gepland.

Annulering deelnemer

Deelnemers aan een Online Mantra meezing avond of Gayatri meditatie hoeven niet te annuleren. De livestream kan tot 2 weken na aanvang met dezelfde link worden teruggekeken op een moment dat wel uitkomt.

Gemist live online event

Mocht je een Online Mantra meezing avond of Gayatri meditatie missen dan vindt geen restitutie van de donatie plaats. De livestream kan tot 2 weken na aanvang met dezelfde link worden teruggekeken.

Online en live workshops/cursussen

Inschrijving

De workshops en cursussen staan vermeld op de website. Reservering gaat via de aanmeldknop op de website en betaling vooraf.

Annulering door Anadya online live stream events

Als gevolg van overmacht of onvoldoende aanmeldingen kan het zijn dat een geplande workshop of cursus geannuleerd wordt. In dat geval zal het betaalde inschrijfgeld gerestitueerd worden.

Als gevolg van overmacht kan het zijn dat een geplande live stream workshop of sessie, welke deel is van een online cursus, geannuleerd wordt. In dat geval wordt altijd een nieuwe datum gepland.

Annulering deelnemer

Anadya gaat flexibel om met annuleringen. Ik ga ervan uit dat je graag wil deelnemen en alleen afmeldt door overmacht of persoonlijke omstandigheden. Wel dien je de annulering zo snel als kan maar uiterlijk 24 uur van tevoren per email door te geven.

Gemiste workshop of deel van cursus

Mocht je een workshop of deel van de cursus missen dan vindt geen restitutie plaats.

Afbreken

Mocht je een workshop of deel van de cursus door bepaalde redenen moeten afbreken, dan vindt geen restitutie plaats. Wel zoeken we altijd naar een geschikte oplossing.

Individuele begeleiding en Reiki behandelingen

Boeking

Je kunt een afspraak maken voor een individuele sessie via de online agenda, per email of telefoon.

Betaling

Betaling kan achteraf via factuur of een betaallink die je per email ontvangt.

Annulering door Anadya

Als gevolg van overmacht kan het zijn dat ik genoodzaakt zijn om een afspraak te annuleren. In dat geval wordt er een vervangende afspraak ingepland.

Annulering

Tot 24 uur voor de geplande 1 op 1 sessie kun je de afspraak kosteloos per email annuleren en wordt er een nieuwe afspraak ingepland. Bij annulering binnen 24 uur voor een geplande 1 op 1 sessie is er geen restitutie mogelijk. Bij corona symptomen geldt het Covid protocol en annulering. Deze vind je onderop onder het kopje: Aansprakelijkheid.

Let op:

De 1 op 1 sessies zijn niet bedoeld als diagnose bij ziekte, blessures of andere aandoeningen of verwondingen. De behandelingen bij Anadya zijn geen alternatieven voor medische behandelingen. Voorafgaand aan een behandeling dien je eventuele ziekte en/of medicatiegebruik te melden.

Betaling en prijswijzigingen

Algemeen

Alle betalingen dienen voorafgaand of gelijk achteraf aan de dienst plaats te vinden. Betaling kan geschieden door betaling via de betaallink die je per email ontvangt of via bank overschrijving aan Anadya.

Prijswijziging

De geldende prijzen voor alle producten en diensten staan altijd op www.anadya.nl. Anadya behoudt zich het recht voor de prijzen op ieder moment te wijzigen.

Bedenktermijn

Na je inschrijving heb je standaard 14 dagen bedenktijd. Door een mail te sturen naar info@anadya.nl kun je de aanmelding weer annuleren. De bedenktijd geldt niet bij late aanmelding minder dan 14 dagen voor de start van een (online) cursus of workshop.

Aansprakelijkheid

Covid-19 protocol

In verband met Covid-19 hanteer ik de volgende maatregelen om de zanglessen en sessies veilig en ontspannen te laten verlopen:

  • Bij aankomst graag buiten of in de auto wachten tot de afgesproken tijd.
  • We geven elkaar geen hand.
  • Voorafgaand, tijdens en na de sessie respecteren we de 1,5 meter afstand.
  • Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet.
  • Bij gezondheidsklachten van jou of mij zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of benauwdheid annuleren/verzetten we de behandeling. Zo ook als je de afgelopen 14 dagen in contact zijn geweest met iemand die corona (symptomen) heeft. Dit kan kosteloos tot 1 uur vooraf aan onze afspraak.
  • Anadya doet er alles aan om de studio veilig te houden.
  • De ruimte wordt tussendoor goed geventileerd. Tussen de lessen zit minimaal 30 minuten pauze.
  • Inachtneming gezondheid Anadya en handhaving protocol.
  • Ondanks alle maatregelen kan niets gegarandeerd worden. Het is jouw beslissing en verantwoordelijkheid als je kiest live bij Anadya te komen voor een zangles of sessie.

Klachten

Meld me alsjeblieft als je ontevreden bent. We kunnen samen in gesprek gaan om tot een geschikte oplossing te komen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan zeker contact met mij op via: info@anadya.nl

Hartelijke groet, Anadya Wouters

De website anadya.nl is eigendom van:

Anadya L. Wouters

info@anadya.nl
+31 (0) 6 408 665 13
Wageningen, Nederland